Μονοπάτια Παρατήρηση πουλιών  Το λιμάνι της Μήθυμνας   Geocaching  Ποδήλατο  Yoga  Εκδρομή με καραβάκι  Εκδρομή με γαϊδουράκια  Κατάδυση  Αθλητικές εγκαταστάσεις Πρόσβαση      Πρώτες βοήθειες Πληροφορίες

 

Διαμονή

Στο Μόλυβο  η επιλογή της διαμονής γίνεται μέσα από μια μεγάλη γκάμα προσφορών, σε λογικές τιμές. Τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί μεγαλύτερης ή μικρότερης κλίμακας, πολύμορφες και σύγχρονες τουριστικές υποδομές, που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες διαμονής κάθε επισκέπτη. 

Απλά παραδοσιακά και πολυτελή σύγχρονα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα, βίλες, δίπλα στη θάλασσα αλλά και στο βουνό, μέσα στον οικισμό αλλά και έξω απ’ αυτόν, σε μέρη πολυσύχναστα ή μακριά από την κίνηση, συνθέτουν ένα σκηνικό ονειρεμένο και σας περιμένουν να αναζητήσετε τη γαλήνη και αισθησιακή γοητεία του καλοκαιριού αλλά και των υπόλοιπων εποχών του χρόνου.

Τα ξενοδοχεία όπως και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα, υπόκεινται σε διαβαθμίσεις που καθορίζονται από τον Ε.Ο.Τ. και κατατάσσονται σε: 

  • Ξενοδοχεία: 
    Κατηγορίες (παλιό σύστημα κατάταξης): Lux, A, B, Γ, Δ, Ε 
    Αστέρια (νέο σύστημα κατάταξης): 5*, 4*, 3* ,2*, 1* 
  • Ενοικιαζόμενα δωμάτια-διαμερίσματα: 
    Κλειδιά: 4, 3, 2, 1 

Ξενοδοχεία

Οι ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής προσφέρουν άριστες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις.

Ενοικιαζόμενα δωμάτια

Εκτός από τα ξενοδοχεία, μπορούμε να σας φιλοξενήσουμε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια κάθε κατηγορίας. Άλλα απ' αυτά βρίσκονται μέσα στον οικισμό και είναι παλιά σπίτια με την τυπική Λεσβιακή διαρύθμιση. Άλλα είναι αρχοντικά που φέρουν μαζί τους την ιστορία του τόπου και είναι επιπλωμένα με τα παλιά δικά τους έπιπλα. Παρακάτω θα βρείτε όλα τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή του Μολύβου

Κατασκήνωση

Όπως όλοι ξέρουμε, η ελεύθερη κατασκήνωση στην Ελλάδα απαγορεύεται. Κανείς όμως δε μπορεί να παραγνωρίσει την ευχαρίστηση που προσφέρει στους κατασκηνωτές και την στενότερη επαφή με τη φύση. Ομάδες πληθυσμού επιλέγουν αυτό τον τρόπο διακοπών όχι μόνο για το χαμηλότερο κόστος αλλά για τιε εμπειρίες που προσφέρει.

joomla template 1.6