Μονοπάτια Παρατήρηση πουλιών  Το λιμάνι της Μήθυμνας   Geocaching  Ποδήλατο  Yoga  Εκδρομή με καραβάκι  Εκδρομή με γαϊδουράκια  Κατάδυση  Αθλητικές εγκαταστάσεις Πρόσβαση      Πρώτες βοήθειες Πληροφορίες

 

Εφταλού

Επαφή

Διεύθυνση:
Μήθυμνα Μόλυβος 81108

Τηλέφωνο: 22530 71584

Τηλεομοιοτυπία: 22530 71669

http://www.eftalouhotel.com/

Άλλες πληροφορίες

Άλλες πληροφορίες:

Στην πανέμορφη βορεινή άκρη της Λέσβου, στην Εφταλού, 2 χιλιόμετρα απ' τον γραφικό Μόλυβο (Μήθυμνα), βρίσκεται το ξενοδοχείο ΕΦΤΑΛΟΥ.

Χτισμένο σε έναν όμορφο καταπράσινο χώρο, το ξενοδοχείο Εφταλού είναι ιδανικό γι'αυτούς που αναζητούν λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Προσφέρεται όμως και γι'αυτούς που τους αρέσουν οι έντονες διακοπές αφού η απόσταση που το χωρίζει απ την πόλη είναι μικρή, 2 Κμ, και υπάρχει επίσης στάση λεωφορείου έξω απ' το Ξενοδοχείο. Επίσης υπάρχει δωρεάν Mini Bus service για τον Μόλυβο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 41 δωμάτια που διαθέτουν μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση, τηλέφωνο και μπαλκόνι όπου μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας την πανέμορφη, γραφική θέα της Λέσβου και του Αιγαίου Πελάγους.

Το Ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα (και παιδική), Pool Bar, καταπράσινους κήπους, εστιατόριο, πιτσαρία, παιδική χαρά, mini-golf, receptin, safes, πάρκινγ, mini bus service για τον Μόλυβο.

Η διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας θα σας μείνει αξέχαστη.

joomla template 1.6