Μονοπάτια Παρατήρηση πουλιών  Το λιμάνι της Μήθυμνας   Geocaching  Ποδήλατο  Yoga  Εκδρομή με καραβάκι  Εκδρομή με γαϊδουράκια  Κατάδυση  Αθλητικές εγκαταστάσεις Πρόσβαση      Πρώτες βοήθειες Πληροφορίες

 

Συνεδριακοί χώροι

Ο Μόλυβος, αυτός ο μοναδικός διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός δεν είναι χώρος μόνο για διακοπές. Μπορεί να φιλοξενήσει τα συνέδριά σας, τις εταιρικές εκδηλώσεις, τα σεμινάριά σας αλλά και τις συναντήσεις σας ολόκληρο το χρόνο. Σχεδιάστε τις επαγγελματικές σας συναντήσεις, εδώ στο Μόλυβο και συνδυάστε τες με δραστηριότητες στην φύση και γαστρονομικές περιηγήσεις σε δύση και ανατολή. Προσφέρετε στην ομάδα σας αξέχαστες εμπειρίες που θα την ενδυναμώσουν και θα αναπτύξουν την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των μελών της.

Ο Μόλυβος μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσει κάθε ομάδας όσο μεγάλη ή μικρή και να είναι. Παραθέτουμε τις επιλογές που υπάρχουν στην περιοχή μας για να αναπτύξετε τις συνεδριακές ή τις ομαδικές σας δραστηριότητες, για δουλειά ή για διασκέδαση. Επικοινωνήστε με τους παρακάτω συνεδριακούς χώρους και ζητήστε τη βοήθειά τους. Μπορούν να σας προτείνουν ειδικές ομαδικές δραστηριότητες, να σας ενημερώσουν πλήρως για τις συνεδριακές τους δυνατότητες και να κάνουν ειδικές προσφορές για τη φιλοξενία σας.

 

Συνεδριακό Κέντρο Μηθυμνας 

Το Συνεδριακό Κέντρο της Μήθυμνας

Στο Μόλυβο (Μήθυμνα) λειτουργεί συνεδριακό κέντρο 200 θέσεων. Πολλές επιχειρήσεις, πανεπιστήμια, σύλλογοι και άλλοι φορείς επιλέγουν να διοργανώσουν τα συνέδριά ή τις ετήσιες συναντήσεις τους σ' αυτόν το χώρο.

Το Συνεδριακό Κέντρο Μήθυμνας βρίσκεται στο κέντρο του παραδοσιακού οικισμού, στην αγορά. Στεγάζεται στο κτήριο που παλιά ήταν οθωμανικό τζαμί και μπορεί ο επισκέπτης να δει τη βάση του μιναρέ που υπήρχε τότε. Το καλοκαίρι το προαύλιο του χρησιμοποιείται από την γραμματεία των εκδηλώσεων που φιλοξενεί καθώς και εκεί γίνονται τα διαλείμματα.

Το Συνεδριακό Κέντρο Μήθυμνας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και διαθέτει:

  • πλήρη μικροφωνική εγκατάσταση συνεδριακού πάνελ 10 θέσεων (+μικρόφωνο προέδρου)
  • τηλεόραση
  • βιντεοπροβολέα
  • μικροφωνική εγκατάσταση για μουσικές εκδηλώσεις (κονσόλα 6 εισόδων)
  • ασύρματο μικρόφωνο
  • μεταφραστικό σύστημα με υποστήριξη τριών γλωσσών (3 booth, 60 δέκτες)
 

Ξενοδοχείο Δελφίνια

Ο συνεδριακός χώρος στο ξενοδοχείο Δελφίνια

Το ξενοδοχείο Δελφίνια βρίσκεται λίγο πριν την είσοδο του οικισμού της Μήθυμνας.

Για κάθε επαγγελματική εκδήλωση το ξενοδοχείο διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και την τεχνογνωσία που απαιτείται. Σε έναν από τους πιο κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους για συνέδρια στη Λέσβο, θα οργανώσετε με ευκολία την εκδήλωσή σας και θα απολαύσετε την ομορφιά του Μολύβου. Διαθέτουμε αίθουσα 60 συνέδρων σε σχήμα θεάτρου, 3 κονσόλες μετάφρασης και πλήρη οπτικοακουστικά μέσα.
Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο Δελφίνια


 

Ξρνοδοχείο Sun Rise

Ο συνεδριακός χώρος στο ξενοδοχείο Sun Rise
 

Το ξενοδοχείο Sun Rise βρίσκεται ανατολικά του οικισμού σε απόσταση περίπου 1 χιλιόμετρο.

Το Sun Rise Resort δίνει έμφαση στην παροχή εξατομικευμένων λύσεων για επαγγελματικές εκδηλώσεις στο Ανατολικό Αιγαίο. Το Συνεδριακό Κέντρο μας προσφέρει συνεδριακές εγκαταστάσεις που έχουν σχεδιαστεί και εξοπλιστεί με επίκεντρο τη συνεδρίαση της επιχείρησής σας.

Με χωρητικότητα μέχρι 200 άτομα, συμπόσια και επαγγελματικές εκδηλώσεις ενορχηστρώνονται εύκολα σε Αμφιθεατρική, Classroom ή U-Shape διαμόρφωση χώρου.

Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο Sun Rise


joomla template 1.6