Μονοπάτια Παρατήρηση πουλιών  Το λιμάνι της Μήθυμνας   Geocaching  Ποδήλατο  Yoga  Εκδρομή με καραβάκι  Εκδρομή με γαϊδουράκια  Κατάδυση  Αθλητικές εγκαταστάσεις Πρόσβαση      Πρώτες βοήθειες Πληροφορίες

 

Restaurants

ΗThe island has always been a culinary destination. The quality of raw materials, the unique recipes that come from the east, married with extra virgin olive oil, served with ouzo will offer incredible dining experiences.

Visit any of these restaurants and you will not regret. Among the Greek, the traditional and the international cuisine nobody shall be left unsatisfied.

 • Στο ιστορικό κέντρο

  Στην κεντρική αγορά της Μήθυμνας, στο ιστορικό κέντρο, θα συναντήσετε αρκετά εστιατόρια που προσφέρουν άριστη ποιότητα και προσιτές τιμές. Μοναδική ή θέα που προσφέρουν καθώς στέκονται "στο χείλος του γκρεμού".

 • Στο λιμάνι

  Το γραφικό λιμανάκι του Μολύβου προσφέρει ούζο, μεζέ και καλό φαγητό. Τα φρέσκα ψάρια μυρίζουν θάλασσα και προέρχονται από τα καΐκια που γυρνούν τα ξημερώματα. Το χταποδάκι κρασάτο ή στα κάρβουνα είναι ο καλύτερος μεζές για το ουζάκι σας.

 • Στην παραλία

  Το απόγευμα χαλαρώστε απολαμβάνοντας το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα του κόσμου, που θα σας μείνει αξέχαστο. Στο τέλος της ημέρας απολαύστε τον φρέσκο χυμό σας, το ποτό σας ή το κοκτέιλ σας ήρεμα δίπλα στη θάλασσα ή ακολουθήσετε τους ξέφρενους ρύθμους της νυχτερινής ζώης σ’ ένα απ’ τα κοσμοπολίτικα μπαρ της περιοχής!!

 • Στον κεντρικό δρόμο

  Ο δρόμος αυτός ενώνει την είσοδο του οικισμού με το λιμάνι. Είναι προσπελάσιμος από αυτοκίνητο και ενώ στην αρχή είναι άσφαλτος στη συνέχεια γίνεται πλακόστωτος.

 • Λοιπές περιοχές

  Καλό φαγητό μπορείτε να βρείτε και στις περιοχές γύρω από το Μόλυβο. Στην Εφταλού και στον Βαφειό. Αξιόλογα εστιατόρια με ελληνική αλλά και διεθνή κουζίνα διαθέτουν και τα ξενοδοχεία που βρίσκονται έξω από τον οικισμό. Δοκιμάστε τα πιάτα που προτείνουν οι σεφ.

joomla template 1.6