Μονοπάτια Παρατήρηση πουλιών  Το λιμάνι της Μήθυμνας   Geocaching  Ποδήλατο  Yoga  Εκδρομή με καραβάκι  Εκδρομή με γαϊδουράκια  Κατάδυση  Αθλητικές εγκαταστάσεις Πρόσβαση      Πρώτες βοήθειες Πληροφορίες

 

Δημοσιεύσεις

Όσοι φτάνουν σ' αυτόν τον ευλογημένο τόπο τον ερωτεύονται. Εντυπωσιασμένοι γυρίζουν στην καθημερινότητά τους αλλά δεν παύουν να μιλούν για τον Μόλυβο. Δείχνουν φωτογραφίες στις παρέες τους και προσπαθούν με λόγια να τους εξηγήσουν. Προσπαθούν αλλά σταματούν γρήγορα. Καταλαβαίνουν ότι, ό,τι και να πούν, όση ώρα να να μιλούν δε μπορούν να μεταδώσουν τα συναισθήματα που ένιωσαν εδώ.

Κάποιο από εσάς που ήρθατε ή θα έρθετε στο Μόλυβο έχετε τον τρόπο να μιλήσετε σε περισσότερους. Άρθρογραφείτε ή έχετε τη δική σας εκπομπή στο ραδιόφωνο ή την τηλεόραση. Εμείς ψάχνουμε τα περιοδικά, τις εφημερίδες αλλά και τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και αποδελτιώνουμε.

 

Περιοδικό Nature σε μορφή .pdf ή ξεφυλλίστε το.
Αναφορά στο περιοδικό Nature.
«Ο Μόλυβος είναι «μια μολυβιά που δε σβήνει και ίχνη αφήνει», ίχνη ανεξίτηλα, αρχικά στο οπτικό σου νεύρο και έπειτα στο υποσυνείδητο. Χωρίς να το ξέρεις, από εδώ και πέρα, όποιον τόπο και να επισκεφτείς έχεις ένα μέτρο της καλαισθησίας.»

Πάμε διακοπές. Εφημερίδα ΕΘΝΟΣ σε μορφή .pdf ή ξεφυλλίστε το.
Ένθετο στην εφημερίδα Έθνος τον Ιούνιο του 2006.
«Στο βόρειο τμήμα του νησιού ξεχωρίζει ο Μόλυβος. Ένας πανέμορφος παραδοσιακός οικισμός με πέτρινα σπίτια και γλυκύτατο λιμανάκι.»

Neue Blat σε μορφή .pdf ή ξεφυλλίστε το.
Αναφορά στο περιοδικό Neue Blat στις 14 Φεβρουαρίου 2007

Περιοδικό Passport σε μορφή .pdf ή ξεφυλλίστε το.
Αναφορά στο περιοδικό Passport στο τεύχος με αριθμό 25, τον Οκτώβριο του 2007.
«Παρά τη μεγάλη τουριστική του ανάπτυξη, ο Μόλυβος διατηρεί ανέπαφες τις ομορφιές του και τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του. Κυρίως όμως δεν προδίδει τους ράθυμους ρυθμούς του που παραπέμπουν σ' ένα καλοκαίρι διαρκείας...»
joomla template 1.6