Μονοπάτια Παρατήρηση πουλιών  Το λιμάνι της Μήθυμνας   Geocaching  Ποδήλατο  Yoga  Εκδρομή με καραβάκι  Εκδρομή με γαϊδουράκια  Κατάδυση  Αθλητικές εγκαταστάσεις Πρόσβαση      Πρώτες βοήθειες Πληροφορίες

 

Θερινός κινηματογράφος

Ποιος δεν έχει ρίξει κλεφτές ματιές στο φεγγάρι και τ' άστρα; Οι θερινοί κινηματογράφοι είναι από τους πιο αγαπητούς θεσμούς της... ελληνικού τύπου ψυχαγωγίας, για τους καλοκαιρινούς μήνες και μπορούν να υπερηφανεύονται για την ξεχωριστή τους γοητεία. Τα καθίσματα, τα χαλίκια, ο έναστρος ουρανός εξακολουθούν να «μαγεύουν» και για πολλούς είναι σημαντικότερα από μια σύγχρονη κλειστή αίθουσα κινηματογράφου.

Τα θερινά σινεμά μπορούν να υπερηφανεύονται για την ξεχωριστή τους γοητεία, όχι μόνο ως εναλλακτική στην κλειστή κινηματογραφική αίθουσα με το air condition, αλλά και ως καλοκαιρινό σκηνικό σε μια πόλη που βράζει, ως μοναδική εμπειρία «χαλαρής» επαφής με την τέχνη - δύσκολα απορροφάσαι στην ταινία όταν ο έναστρος ουρανός, και οι μυρωδιές από τα εδέσματα που ψήνονται στο μπαρ διεκδικούν την προσοχή σου - και ως χώροι που δε θα χάσουν ποτέ την ιδιαίτερη αισθητική τους.

Από το λατρεμένο Μόλυβο, το cine Αρίων διαθέτει προσωπικότητα, στυλ και φανατικό κοινό - για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

joomla template 1.6