Μονοπάτια Παρατήρηση πουλιών  Το λιμάνι της Μήθυμνας   Geocaching  Ποδήλατο  Yoga  Εκδρομή με καραβάκι  Εκδρομή με γαϊδουράκια  Κατάδυση  Αθλητικές εγκαταστάσεις Πρόσβαση      Πρώτες βοήθειες Πληροφορίες

 

Eric Kempson

Eric KempsonΟ Eric Kempson, ζωγράφος και ξυλαγλύπτης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία αλλά εγκαταστάθηκε στη Βόρεια Λέσβο το 1999.

Βαλάση Ηλέκτρα

Έχοντας γεννηθεί στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, όπου κι έζησε μέχρι την ηλικία των 10 ετών, η Ηλέκτρα Βαλάση ήρθε στη συνέχεια με την οικογένειά της στη Λέσβο και συγκεκριμένα στον τόπο καταγωγής της, τη Στύψη.

Γιαννάκου - Παρίση Δώρα

Η Δώρα Γιαννάκου Παρίση γεννήθηκε στη Μήθυμνα. Το 1958 τελείωσε το Παρθεναγωγείο της Μυτιλήνης. Δημιουργεί κεραμικές κούκλες ντυμένες με με πιστά αντίγραφα ελληνικών φορεσιών. 

Δασίρας Αντώνης

Δασίρας ΑντώνηςΟ "Διάκοσμος" είναι το εργαστήριο όπου ο Αντώνης Δασίρας και η Δέσποινα Λεσσέ βάζουν μια όμορφη πινελιά στη διακόσμηση του χώρου σας.

Δήμου Κώστας

Κώστας ΔήμουΟ Κώστας  Δήμου γεννήθηκε στη Μήθυμνα το 1947. Λάτρης της τέχνης και επηρεασμένος  από τις  ομορφιές της Μήθυμνας και του νησιού, άρχισε την ζωγραφική  ερασιτεχνικά.

Κνοοπ Ιωάννα

Greek-American, I have lived most of my life in Europe (Austria, Italy then Greece).

Κουνιάρης Στέλιος

Στέλιος ΚουνιάρηςΟ Στέλιος Κουνιάρης, που σήμερα εργάζεται ως φύλακας στο κάστρο της Μυτιλήνης, γεννήθηκε στη Λέσβο και ξεκίνησε να ζωγραφίζει ήδη από την παιδική του ηλικία. 

Κρητικού Μάρω

Κτητικού ΜάρωΜε οδηγό την παραδοσιακή τέχνη των Λέσβιων κεραμιστών και την εσωτερική της παρόρμηση “παίζει” με το χώμα και τη φωτιά στο εργαστήρι της, αποτυπώνοντας την προσωπική της σφραγίδα.

Μαντζώρος Θεόφιλος

Ο Θεόφιλος Μαντζώρος γεννήθηκε στην κεντρική Αφρική το 1968. Η εφηβικές του ανησυχίες και τα πρώτα του φτερουγίσματα στον κόσμο της τέχνης, τον οδήγησαν στην σχολή Καλών Τεχνών.

Νερό και χώμα

Τσώκος ΣωτήρηςΟ Σωτήρης Τσώκος και η Βάσω Κάζλαρη έφτασαν στη Μήθυμνα το 1988. Αγάπησαν τον τόπο και από τότε δημιουργούν εδώ υπέροχα κεραμικά αντικείμενα.

Φραγκούλης Γιώργος

Φραγκούλης ΓιώργοςΟ Γιώργος Φραγκούλης γεννήθηκε στο Μόλυβο. Ασχολήθηκε από νέος με τη ζωγραφική και ιδιαίτερα με την εικονογραφία (ζωγραφική εικονισμάτων).

joomla template 1.6