Μονοπάτια Παρατήρηση πουλιών  Το λιμάνι της Μήθυμνας   Geocaching  Ποδήλατο  Yoga  Εκδρομή με καραβάκι  Εκδρομή με γαϊδουράκια  Κατάδυση  Αθλητικές εγκαταστάσεις Πρόσβαση      Πρώτες βοήθειες Πληροφορίες

 

Μετακινήσεις στο νησί της Λέσβου

Όποιο μέσο συγκοινωνίας και αν χρησιμοποιήσετε για να έρθετε στο νησί μας (πλοίο ή αεροπλάνο) θα σας αποβιβάσει στην πρωτεύουσα του νησιού, τη Μυτιλήνη. Από την πόλη της Μυτιλήνης για να φτάσετε στο Μόλυβο, έχετε τρεις επιλογές.

Αστικές και υπεραστικές συγκοινωνίες

Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Λέσβου ξεκινούν από το πάρκο της Αγ. Ειρήνης. Από εκεί συνδέουν την πόλη με όλα τα χωριά του νησιού.

Ταξί

Τα ΤΑΞΙ θα σας βοηθήσουν να μετκινηθείτε γρήγορα και με ασφάλεια, ειδικά τις ώρες που η αστική συγκοινωνία δεν εκτελεί δρομολόγια.  Το κόστος δεν είναι απαγορευτικό και οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι οδηγοί είναι άριστες. Μη διστάσετε να τους ζητήσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Γνωρίζουν σχεδόν τα πάντα για τον τόπο.

Ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες

Το νησί της Λέσβου είναι πανέμορφο και μεγάλο σε έκταση. Κοντινές ή μακρινές διαδρομές γίνονται εύκολα και ξεκούραστα χρησιμοποιώντας αυτοκίνητο.

Ποδήλατα

Το ποδήλατο δεν το περιλαμβάνουμε στις επιλογές σας. Η Λέσβος είναι νησί με πολλούς λόφους και βουνά και δεν είναι ιδιαίτερα φιλικό στο ποδήλατο. Οι φανατικοί του ποδηλάτου όμως θα βρουν ένα παράδεισο για να κινηθούν και να απολαύσουν.

joomla template 1.6