Μονοπάτια Παρατήρηση πουλιών  Το λιμάνι της Μήθυμνας   Geocaching  Ποδήλατο  Yoga  Εκδρομή με καραβάκι  Εκδρομή με γαϊδουράκια  Κατάδυση  Αθλητικές εγκαταστάσεις Πρόσβαση      Πρώτες βοήθειες Πληροφορίες

 

Με ποδήλατο στο Μόλυβο

Για κάποιους, το ποδήλατο είναι τρόπος ζωής για άλλους πάλι ένας ευχάριστος, εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, στον Μόλυβο, το ποδήλατο θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος.

Σίγουρα δεν μπορείτε να κινηθείτε στο ιστορικό κέντρο με ποδήλατο (υπερβολικές ανηφόρες και σκαλοπάτια), είναι λίγα extreme. Εδώ όμως οι αποστάσεις είναι μικρές και με το ποδήλατο θα φτάσετε σε όποια παραλία θελήσετε γρήγορα και ξεκούραστα.

Ο κάμπος και τα γύρω βουνά προσφέρουν υπέροχες διαδρομές μικρής ή μεγάλης δυσκολίας που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό αναβάτη. Βατοί χωματόδρομοι,μονοπάτια και βράχια θα χαρίσουν αξέχαστες περιπλανήσεις.

Που θα βρεις ποδήλατο

Στην περιοχή μας δραστηριοποιούνται δύο επιχειρήσεις που ενοικιάζουν ποδήλατα και παρέχουν την ανάλογη υποστήριξη. Μιλήστε μαζί τους, ζητήστε τους πληροφορίες, χάρτες και οδηγίες για να επιλέξετε την κατάλληλη διαδρομή.

Ποδηλατικές διαδρομές

Δείτε τις ποδηλατικές διαδρομές που προτείνουμε, ακολουθήστε τες και στείλτε μας τις εντυπώσεις σας. Με τη σειρά μας θα τις αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα αυτή και θα λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν μας τις παρατηρήσεις σας για να βελτιώσουμε τη χάραξή τους.

joomla template 1.6